Otepää kogub raha Vabadussamba korrastamiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabadussammas.
Vabadussammas. Foto: Erakogu

17.aprillil korraldas Otepää Gümnaasium heategevusliku kontserdi, mille tulu läks Otepää Vabadussamba korrastamiseks. Vald kutsub üles jätkama õpilaste poolt tehtud algatust ja annetama raha Otepää Vabadussamba korrastamiseks, teatas vallavalitsus.

Heategevusliku kontserdiga koguti 3206,60 krooni. "Täname Otepää gümnaasiumi selle toreda algatuse eest, "sõnas Otepää vallavanem Meelis Mälberg.

"Tahame seda jätkata, teeme üheskoos 23.juuniks, Võidupäevaks Vabadussamba korda," lisasvallavanem.

Vabadusamba korrastamiseks on vajalik sammas puhastada, korrigeerida ja puhastada samba jalamil olevad plaadid ning samba ümbruse plaadid, uuendada kirjad sambal ning katta samba esine killustikuga.

Kokku läheb Vabadussamba korrastamine maksma 17 500 krooni.

Annetada on võimalik arveldusarvetele SEB pangas 10202008200001 või Swedpangas 221016248664 märgusõnaga "Vabadussõja ausammas"aga ka sularahas vallavalitsuses ja mitmesugustel avalikel üritustel.

Vabadussamba korjandusele aitavad kaasa Otepää vallavalitsus, Otepää gümnaasium, EELK Otepää Maarja kogudus, Pühajärve põhikool, lasteaed Pähklike, Otepää Lionsklubi ja Kaitseliidu Valgamaa Maleva Otepää kompanii.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles