Ööklubi kollektiiv tantsis internetimaailma kuumimat tantsu

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää ööklubi Comeback
Otepää ööklubi Comeback Foto: Marko Söönurm

Laupäeval toimus Otepää ööklubis Comeback suur sünnipäevatrall – Eesti vanimal ööklubil täitus 19 tegutsemisaastat.

Sünnipäevanädal sai alguse reedel, kui tantsurahva lemmikud läbi aegade tuletas meelde DJ Marko Kiljak. Klubi juhataja Siim Kalda sõnul toimus laupäeval raju sünnipäevapidu, millele andis hoo sisse Eesti tantsumuusika lipulaev 2 Quick Start.

Tooste hüüdsid ja pidulisi tantsitasid vanameister Arno Kukk, klubi resident Robert Pihelgas ja raadio Sky Plus raudvara hulka kuuluv Vaido Pannel. Tähtpäeva puhul pakkus klubi torti ja tervituskokteili.

«Soovisime sünnipäevakülalisi tänada sel korral millegi erilisega ning sellest tulenevalt sai teoks mõte tantsida Harlem Shake`i ja see videosse võtta. Idee tekkis uitmõttena ning video salvestamiseks tehti esimese poole jaoks üks videovõte ja teise jaoks teine,» kirjeldas klubi juhataja video sündimist.

Kalda sõnul kogub filmitud tants internetis kiiresti populaarsust – eile üles laetud videot on vaadatud juba üle 1500 korra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles