Tõrva kodu pidas soolaleivapidu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Kodu avamine.
Tõrva Kodu avamine. Foto: Timo Arbeiter / Valgamaalane

Täna oli erihooldekodus Tõrva Kodus pidupäev. Asutuse töötajad ja sealsed elanikud pidasid küllakutsututega maha meeleoluka soolaleivapeo.

Tõrva Kodu juhataja Reet Asmer tänas avasõnavõtus kõiki, kes selle hoonekompleksi käikurakendumisele omapoolse panuse andnud. Juhataja tänusõnad pälvisid AS Hoolekandeteenused, Tõrva linnavalitsus ja linnaelanikud, ehitaja AS Nordecon ja kõik asutuse töötajad. «Loodan , et koduelanikel saab siin olema tegus, turvaline ja tore elu,» sõnas juhataja.

Peameeleolu lõi tantsurühm Liisud, kes oma särtsakate ja hoogsate tantsudega võõrustajate ja peokülaliste tugeva aplausi ära teenis. Seejärel kutsuti tantsuringi ka Tõrva Kodu elanikud, kes Valdeko Kalamehe juhendamisel koos Liisude tantsijatega koogi küpsetamise polkaga maha said.

Tervitusi, õnnitlusi ja kingitusi pidupäeva puhul andsid Tõrva Kodu pererahvale üle sotsiaalministeeriumi ja sotsiaakindlustusameti esindajad, AS Hoolekandekeuse juhatuse esimees Maarja Mändmaa, Valga maavanem Margus Lepik, Tõrva linnapea Agu Kabrits, Valga linnavalitsuse sotsiaalabiameti juhataja Meeli Tuubel, Valgamaa kutseõppekeskuse, Töötukassa, ASi Nordecon ja Paistu valla esindajad.

Samuti olid tervitamas kolleegid teistest taolistest asutustest: Kehra, Ravila, Erastvere ja Kodijärve kodust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles