Komisjoni liikmeid umbusaldati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää volikogu istungil umbusaldati revisjonikomisjoni liikmeid. Mõlemal hääletusel pooldas umbusaldamist kümme, vastu oli kuus volikogu liiget.
Otepää volikogu istungil umbusaldati revisjonikomisjoni liikmeid. Mõlemal hääletusel pooldas umbusaldamist kümme, vastu oli kuus volikogu liiget. Foto: Timo Arbeiter / Valgamaalane

Tänasel Otepää volikogu istungil umbusaldati nii revisjonikomisjoni esimees Rein Vikardit kui ka komisjoni aseesimees Valdur Siilbeki. Mõlemal hääletusel pooldas umbusaldamist kümme, vastu oli kuus volikogu liiget.

"Reformierakond arvab, et saab rahu -- ei saa," ütles pärast umbusaldamist Siilbek, lisades, et tal on plaanis otsus vaidlustada. Tema sõnul ei toodud umbusaldamise põhjendamisel välja ühtegi fakti.

Volikogu liige Alar Arukuusk ütles istungil sõna saades, et umbusaldamise põhjuseks ei ole kättemaks selle eest, et revisjonikomisjon Otepää gümnaasiumi direktori Aivo Meema võimaliku vallaraha taskupanemise paljastas. Komisjon ei järginud tema väitel hoopis seadusi. "Hakkas andma hinnanguid, veel hullem, et süüdistas," lausus ta.

Käesolevale otsusele võib Otepää vallavolikogule 30 päeva jooksul esitada vaide haldusmenetluse seaduses sätestatud korras arvates otsuse teadasaamise päevast või päevast, millal oleks pidanud otsusest teada saama.

Samuti on õigus esitada 30 päeva jooksul kaebus Tartu halduskohtule.

Pikemalt loe laupäevasest Valgamaalasest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles