Lipp ootab valimist

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janne Järvelt
Janne Järvelt Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval, 20. märtsil pidas Mulgi kultuuri instituut Valgamaal Põdrala vallas Riidajal maha üldkoosoleku. Hindamiskomisjon valis sellel Mulgimaa lipu konkursile laekunud tööde seast viis kavandit, mis pannakse rahvahääletusele, andis teada Mulgi kultuuri instituudi juhataja Janne Järvelt.

11 Mulgimaa omavalitsuse lipueelistuste põhjal moodustatud esiviisik avaldatakse ajalehes Üitsainus Mulgimaa, Mulgi kultuuri instituudi ja Mulgimaa omavalitsuste kodulehtedel.

Lemmikkavandi poolt hääletamiseks tuleb lipukavandi number saata Mulgi Kultuuri Instituudi e-maili või tavaposti aadressile märksõnaga «Lipu kavand». Hääletamine kestab 15. aprillini.

Mulgimaa lipukonkursile laekus 61 lipukavandit 31-lt esitajalt. Võidukavand kuulutatakse välja 19. aprillil 8. Mulgi konverentsil Heimtali mõisas.

Mulgi kultuuri instituut on 11 ajaloolise Mulgimaa omavalitsust ühendav organisatsioon, mille peamine eesmärk on mulgi kultuuri ja keele hoidmine, uurimine ja edendamine. Valgamaalt kuuluvad sinna Helme, Hummuli ja Põdrala vald ning Tõrva linn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles