Brüsselis akusid laadimas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naitepäeval Brüsseli kesklinnas toimunud miitingul, kuhu olid kogunenud eri rahvustest inimesed, peeti sütitavaid kõnesid naiste võrdõiguslikkuse teemadel.
Naitepäeval Brüsseli kesklinnas toimunud miitingul, kuhu olid kogunenud eri rahvustest inimesed, peeti sütitavaid kõnesid naiste võrdõiguslikkuse teemadel. Foto: Sirje Lemmik

Naistepäeva paiku avanes mul võimalus töörutiinist väljuda ning Belgia pealinna Brüsselit külastada. Eurosaadik Tunne Kelami kutsel sain tutvuda Euroopa Parlamendi tööga. Aega jagus ka vaatamisväärsustele, kalarestoranidele ning päikeselise kevadilma nautimisele.

Asusin Tallinna poole teele juba kolmapäeval, 6. märtsi õhtupoolikul, sest teisiti poleks kuidagi olnud võimalik varahommikul Brüsselisse suunduvale lennukile jõuda.

32-liikmeline reisiseltskond, mille koosseisus olid ajakirjanikud, keelekümblusega tegelevad õpetajad ning Tallinna Ülikooli magistrandid, kogunes lennujaama 7. märtsi hommikul kell kuus. Tunne Kelami büroo esindaja Eestis Kaja Villem jagas kätte piletid ning suundusimegi registreerima ning turvakontrolli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles