Veok jäi jääle kinni

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hädas raskeveok Valgas Vabaduse tänaval.
Hädas raskeveok Valgas Vabaduse tänaval. Foto: Timo Arbeiter / Valgamaalane

Reede ennelõunal jäi Valgas Vabaduse 38 maja ees asuvasse parklasse jääle kinni Leedu numbrimärgiga haagisega kaubaveok, mis ilmselt oli teel Maximaga ühes hoones asuvasse lemmikloomapoodi.

Veokijuhid proovisid libedast parklast esialgu oma jõududega pääseda, puistates jääle kassiliiva ning püüdes raudkangiga jääd lõhkuda. See aga ei õnnestunud.

Olukorra lahendamisele püüdsid kaasa aidata ka Valgamaalase töötajad, võttes ühendust Valga linnavalitsuse linnahooldusametiga ja uurides, et ehk saaksid nemad hädas veokit aidata. Peagi saabuski appi linnavalitsuse traktor, mis puistas masina rataste alla liiva ning püüdis trossi abil autot liikuma aidata. Esialgu ei õnnestunud see ei kabiini ega ka haagise poolt tõmmates.

Siis otsustati haagis veoki küljest lahti ühendada ning seejärel hakkas ka traktori jõud veokile peale ja see sai esialgse sihtpunkti suunas liikvele asuda.

Veoki kinnijäämisest uuesti liikvele saamiseni kulus ligikaudu kaks tundi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles