Kuidas vormistada end Valgamaalase digilehe lugejaks?

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jüri Rüsülainen/Valgamaalane

Tänasest alustas Valgamaalase digileht tasulisele platvormile üleminekut. Tellijad saavad nüüd endale paroolid. Selleks tuleb klikkida digilehe ülal paremas ääres olevale kastile «Logi sisse», sealt edasi tuleb vajutada tekstile «Olen tellija». Seejärel tuleb klikkida tekstil «Tellijana saad siit aktiveerida digilehe lugemise õiguse».

Avaneb koht, kuhu tuleb sisestada tellija andmed. E-post – sinna kirjutate oma e-posti aadressi. «Ees- ja perekonnanimi» – sinna kirjutate selle inimese nime, kellele leht on tellitud. Lisada tuleb postiindeks (see postiindeks, kuhu leht on tellitud). Nende andmete sisestamise järel tuleb vajutada «aktiveeri digileht».

Pärast seda avage oma e-post ja leiate sealt kirja. Peate vajutama kirjas sisalduvale lingile, et aktiveerida oma kasutusõigus, kirjas sisalduvad ka teie paroolid.

Kui mingil põhjusel aktiveerimine ei õnnestu, palume pöörduda lehetoimetuse klienditeenindaja Tiina Saaroni poole (tel 508 0812, e-post tiina.saaron@ajaleht.ee) või peatoimetaja Sirli Homuha poole (tel 508 9403, e-post sirli.homuha@ajaleht.ee).

Need, kes ei ole tellijad, saavad sealsamas – digilehe paremal pool ülaosas – endale lehe tellida.

Palume seoses digilehele üleminekuga teie mõistvat suhtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles