Kultuuriminister väisas Valgamaad

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Lang
Rein Lang Foto: Mihkel Maripuu

Reedel viibis Valgamaal kultuuriminister Rein Lang, kes  kohtus eri kultuurivaldkondade esindajatega, andis teada Valga maavalitsuse avalike suhete juht.

Visiidi käigus arutati Valgamaa omavalitsusjuhtide ja kultuuritöötajatega kohalikke võimalusi kultuuri arendamisel. Minister külastas  Otepää kultuurikeskust, suusamuuseumi ja lipumuuseumi. Päevakavas oli kohtumine SA Valga Isamaalise Kasvatuse Püsiekspositsioon juhi Meelis Kiviga, et rääkida sihtasutuse arengusuundadest.

Ministrit saatis Valga maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Ivar Unt maavanema ülesannetes. «Kindlasti oli tähelepanuväärne kohtumine just maakonna kultuuritöötajatega, mille käigus rahvakultuuri edendajad said ministrile esitada küsimusi,» rõhutas Unt ministri külastuse tähtsust.

«Näiteks tunti huvi, miks on ümber korraldatud hästitoimiv rahvakultuuri arendus- ja koolituskeskuse töö ning miks ei ole kultuuriministeeriumi juhtkonnas mitte ühtegi rahvakultuurispetsialisti. Kindlasti on selline silmast silma kohtumine tänuväärne mõlemale osapoolele,» lisas Unt.

Päeva lõpus kohtus kultuuriminister ajakirjanikega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles