Valga pakub tööotsijaile võimalust kasutada tasuta telefoni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töökassa Valga osakond.
Töökassa Valga osakond. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Selleks, et ühelegi soovitud koolitusele registreerimine või tööpakkumisele reageerimine ei jääks raha või võimaluste puudumise taha kinni, on Valga linn loonud tööotsijaile võimaluse kasutada Valga keskraamatukogu avalikus internetipunktis tasuta telefoni, faksi ja internetti.


Lisaks kommunikatsioonivahendite tasuta kasutamise
võimalusele on raamatukogu ka koht tööpakkumise kuulutuste leidmiseks üleriiklikest ja kohalikest ajalehtedest. Samamoodi saab täiendada oma erialaseid teadmisi või ka kriisimasendusest ülesaamiseks eneseabiõpikuid lugeda.

"Püüame paindlikult ja kiiresti reageerida töötuse kriisiga tekkivatele väiksematelegi probleemidele lahenduse leidmisega. Sotsiaalabiametile on
oma igapäevasest tööst tööotsijate mured teada. Sellise lihtsa asja taha, nagu potentsiaalsele tööandjale helistamise võimaluse puudumine,
ei tohiks takerduda ükski tööotsing," selgitas Valga linnavalitsuse sotsiaalabiameti juhataja Meeli Tuubel.

Valga keskraamatukogu avalik internetipunkt on avatud teisipäevast reedeni kell 14 kuni 18, iga kuu viimasel reedel on raamatukogu suletud.

Arvuti ja telefoni kasutamisel saab abistada sealne töötaja. Soovitav on oma tööotsingutega tegelemiseks broneerida aeg kohapeal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles