Tõrvalased naasid Jõgevalt eriauhinnaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva gümnaasiumi näiteringi etenduses «Romeo, Julia ja Hamlet ehk kuidas me seda teeme» õpetaja-juhendaja rolli mänginud gümnaasiumi 12. klassi neiu Elis Haavasalu tuli vabariiklikult teatrifestivalilt koju eripreemiaga.
Tõrva gümnaasiumi näiteringi etenduses «Romeo, Julia ja Hamlet ehk kuidas me seda teeme» õpetaja-juhendaja rolli mänginud gümnaasiumi 12. klassi neiu Elis Haavasalu tuli vabariiklikult teatrifestivalilt koju eripreemiaga. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Möödunud nädalavahetusel võtsid Jõgeval mõõtu noored näitlejad. Kolmel päeval astus žürii ette pea paarkümmend gümnaasiumiastme näitetruppi üle Eesti. Tõrva neiu pälvis eripreemia.

Tõrva gümnaasiumi näiteringi juhendaja Laine Tangsoo ütles, et veetis koos noortega Jõgeval teatrifestivalil kolm põnevat ja sisutihedat päeva, milles maakondliku võitjana osales ka nende näitering etendusega «Romeo, Julia ja Hamlet ehk kuidas me seda teeme».

Kuigi Tõrva trupp parimate hulka valituks ei osutunud, läks nende käik siiski asja ette. Tõrva gümnaasiumi abiturient Elis Haavasalu pälvis žüriilt eripreemia «Lava vedur». Tangsoo sõnul oli nii temal kui kogu trupil Elise saavutuse üle hea meel. «Abituriendina pani ta ilusa punkti oma näitlejakarjäärile meie näitetrupis. Ise oli ta tunnustuse ja tähelepanu üle väga õnnelik,» nentis juhendaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles