Valga tihendab koostööd naabritega

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valga linnavalitsus esitas Eesti-Läti-Vene programmi projekti «Be Good at Sport through Three Countries» (tõlkes: sport läbi kolme riigi), mis sai täieliku rahastuse. Lepingu allkirjastas juhtpartneri esindaja, Valga linnapea Kalev Härk (pildil) 12. aprillil Riias. Partnerid on Lätist Valka kihelkonnaduuma ja Venemaalt Novoe Devyatkino omavalitsus.

Plaanis on aktiveerida koostööd kolme riigi omavalitsuse spordihuviliste vahel ja astuda uusi samme Valga visiooni «Valga 2020 – Liivimaa süda – reibas, roheline, rahvusvaheline» elluviimiseks.

Tegevuste käigus korraldatakse rahvusvahelisi võistlusi jalg- ja võrkpallis ning saalihokis. Meeskondadele ostetakse vajalik inventar ja spordivarustus ning antakse välja ühine tervist ja sportlikku mõttelaadi edendav brošüür. Spordiinimesed saavad oma teadmisi täiendada ja kogemusi vahetada rahvusvahelistel konverentsidel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles