Põlengus kannatanud pubi võib taas uksed avada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voorimehe pubi omanikud ei ole veel põlengus kannatanud ruume koristama hakata saanud.
Voorimehe pubi omanikud ei ole veel põlengus kannatanud ruume koristama hakata saanud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Voorimehe pubi omanikud ootavad kindlustusfirmalt teavet, palju nad põlenud hoone taastamiseks raha saavad. Pooleli on ka põlengu põhjuste väljaselgitamine.


Pubiomanikud Toivo Leetus ja Liia Hiiob kinnitavad, et soovivad pubi uuesti avada.



«Kindlustusfirma soovis saada kolmelt ehitajalt pakkumist hoone taastamiskulude osas. Just eile (pühapäeval – M. L.) sain viimase pakkumise ning saatsime selle kindlustusfirmale,» rääkis Leetus hetkeolukorrast. «Loodame, et vastus tuleb positiivne,» lisas Hiiob.



Kuni kindlustus ehitusfirmade pakkumistega tutvub, ei saa omanikud tugevasti kahjustatud hoones isegi koristamisega alustada. «Ühe ehitusfirma esindaja pakkus, et tööde alustamisest alates kuluks taastamisele umbes kaks kuud,» rääkis Hiiob.



Lõuna ringkonnaprokuratuuri Valga ringkonnaprokurör Milvi Väin ütles neljapäeval, 7. mail Valgamaalasele, et enne ekspertiisi määramist peab politsei korraldama põhjaliku sündmuskoha vaatluse. Nii Leetus kui ka Hiiob kinnitasid aga eile, et uurimise asjus ei ole nendega keegi veel ühendust võtnud ega sel teemal ka rääkinud.



«Kuna ka päästeteenistus kinnitas varasemat oletust, et pubi põleng sai alguse kõrval olevast tühjast kuurist, oletame küll, et midagi pidi seal tehtama,» rääkis Leetus.



Praegu on mõlemal firma OÜ Valga Voorimees omanikul võimalus teenida välitoitlustamisega. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles