Aktsioon juhtis tähelepanu kiiruse õigele valikule

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Eelsaar kontrollis esmalt kiirusega patustanud juhi dokumente ja kutsus ta seejärel politseiautosse, et rikkumise kohta ka vastavad paberid vormistada. Protseduur võttis aega maksimaalselt kümme minutit.
Toomas Eelsaar kontrollis esmalt kiirusega patustanud juhi dokumente ja kutsus ta seejärel politseiautosse, et rikkumise kohta ka vastavad paberid vormistada. Protseduur võttis aega maksimaalselt kümme minutit. Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Lõppeval nädalal kontrollis politsei piirkiirusest kinnipidamist. Valgamaalasel avanes võimalus vaadelda aktsiooni koos liikluspolitseinike Kalmar Rogenbaumi ja Toomas Eelsaarega.

Rogenbaum ja Eelsaar otsustasid esmalt sõita mööda Jõhvi–Tartu–Valga maanteed maakonna piirini ja siis tagasi. Pikem peatus tehti Tõlliste valla piiril. Rogenbaumi sõnul on eravärvides auto puhul üsna tavaline, et just mööda maanteed sõites kiirust mõõdetakse.

Esimese tunni jooksul Tartu maanteel pidi ajakirjanik tõdema, et autojuhid on seaduskuulekad ega kipu naljalt lubatud kiirust ületama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles