Ehitusplatsidel võib näha külalisi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas on suured tööd käimas Kungla tänava koolihoones. Kas kõik objektil tööinspektsioonile meelepärane on, selgub lähiajal.
Valgas on suured tööd käimas Kungla tänava koolihoones. Kas kõik objektil tööinspektsioonile meelepärane on, selgub lähiajal. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tööinspektsioon kontrollib täna, 15. mail ehitusplatse üle kogu Eesti, andis teada inspektsiooni avalike suhete peaspetsialist.

Ühepäevase üle-eestilise sihtkontrolliga juhib inspektsioon tähelepanu ehitusplatsidel töötajaid ohustavatele probleemidele. Kaasatud on enamus tööinspektoreid, kontroll viiakse läbi kõikides maakondades.

Ehitustööde ajal vastutavad ehitise omanik ja ehitusettevõtja selle eest, et ehitustöö ei ohustaks ehitusplatsil töötavaid ega seal viibivaid isikuid. Tööinspektsiooni tööohutuse peaspetsialisti Indrek Avi sõnul esineb aga ehitusplatsidel tihti nõuetele mittevastavaid käiguteid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles