Muutuvad mitme liini sõiduajad

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edelaraudtee rong. Foto on illustratiivne.
Edelaraudtee rong. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Alates pühapäevast, 26. maist kehtib raudteel uus liiklusgraafik, mis toob muudatusi ka Edelaraudtee rongide sõiduplaani. Ühtlasi lisandub Tartu ja Narva suuna tavarongidele Kitseküla peatus.
 

Edelaraudtee müügijuhi Annemari Oherdi sõnul puudutavad muudatused peamiselt Rapla, Türi, Viljandi ning Pärnu rongiliine.

«Reisijate ja valdade soovil jõuavad hommikused Türi, Viljandi ja Pärnu suunalt saabuvad rongid Tallinnasse nüüdsest 20–25 minutit enne täistundi. Oleme muutnud hilisemaks ka hommikuse Tallinna–Pärnu rongi väljumisaja,» selgitas Oherd peamisi muudatusi.

Uudsena on kõigi Narva ja Tartu suuna rongide (välja arvatud kiirrongid) sõiduplaani lisatud Tallinnas asuv Kitseküla peatus. «Kitseküla peatust on küsinud paljud reisijad, sest selle lähedal asub palju töö- ja elukohti ning koole. Seni oli Kitseküla peatus vaid ühel diiselrongil ning see on leidnud aktiivset kasutust,» rääkis Edelaraudtee müügijuht.

Jätkuvalt on võimalik Valgas 10–15minutilise ooteajaga ümber istuda Edelaraudtee Tallinna–Tartu–Valga diiselrongilt Läti operaatori Valga–Riia rongile. Sama võimalus on ka vastassuunas sõidu korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles