Delegatsioon sõitis visiidile Moldovasse

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Lepik ja Kalev Härk
Margus Lepik ja Kalev Härk Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna sõidavad visiidile Moldovasse Valga maavanem Margus Lepik, linnapea Kalev Härk, Otepää gümnaasiumi õppealajuhataja, direktori kohusetäitja Margot Keres ja Valgamaa kutseõppekeskuse direktor Laur Speek, andis teada maavalitsuse avalike suhete juht.

Maavanem osaleb Ialoveni investeeringute ja innovatsiooni regionaalsel foorumil ning esineb seal ettekandega omavalitsuste ja riigi koostööst Valgamaal.

Foorumi eesmärk on säästvat arengut arvestades edendada uuenduslike programme avalikus sektoris. Lisaks soovitakse leida investeerimisvõimalusi nii piiriüleselt kui rahvusvahelisel tasandil.

Visiidi käigus sõlmitakse kolm uut koostöölepingut Valgamaa ja Nisporeni rajooni asutuste vahel. Hariduse edendamise eesmärgil kirjutavad koostöölepingule alla Otepää gümnaasiumi ja Boris Cazacu nimelise lütseumi esindjad, Valgamaa kutseõppekeskus sõlmib hea tahte koostööleppe Nisporeni kutseõppeasutusega. Lisaks luuakse partnerlus Valga ja Nisporeni linna vahel.

«Valgamaa sõlmis eelmisel aastal koostööleppe Nisporeni rajooni vahel. Nüüd oleme koostööga jõudnud sellisele tasemele, kus omavahel hakkavad uusi ja väga väärtuslikke kogemusi vahetama asutused ja omavalitsused,» lisas maavanem.

Visiit kestab 24. maini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles