Tartu rattaralli läbib ka Valgamaad

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval võib Lõuna-Eesti teedel ja tänavatel näha tuhandeid rattureid. Muu hulgas tuiskavad nad ka läbi Otepää.
Pühapäeval võib Lõuna-Eesti teedel ja tänavatel näha tuhandeid rattureid. Muu hulgas tuiskavad nad ka läbi Otepää. Foto: Kaimo Puniste

SEB 32. Tartu rattaralli 135 ja 65 kilomeetri pikkused põhidistantsid sõidetakse 2. juunil, esmaspäevase seisuga oli stardijoonele minemas 4107 ratturit. Päev varem toimuvatele lastesõitudele ootavad korraldajad 3500 ratturit, kokku on Otepäädki läbiva rattarallil starti minemas üle 7500 ratturi.

135 kilomeetri distantsile on esmaspäevase seisuga kirja pannud 2021 inimest, lühemat, 65 kilomeetri pikkust distantsi eelistab 2086 ratturit. Ühes Tour of Estonia profiratturitega on rallil esindatud ratturid 30 riigist, neist eksootilisemad Mehhiko, Namiibia, Albaania. Osalejate keskmine vanus on 38, naisi on starti minemas 751, mehi 3356.

Pikema raja marsruut on Tartu–Uhti–Liiva–Puskaru–Kanepi–Otepää–Vana Rollerirada – Otepää aedlinn–Otepää–Pangodi–Tatra–Ülenurme–Tartu. Lühema raja marsruut Tartu–Elva–Pangodi–Ülenurme–Tartu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles