Loterii ja küpsetised osutusid menukaks

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaed Kaseke perespordipäev ja heategevuslaat
Lasteaed Kaseke perespordipäev ja heategevuslaat Foto: Marju Rebane

Valga lasteaias Kaseke toimus perespordipäev ja heategevuslaat 28. mail. Kõiki kohale tulnuid tervitasid veenvad klounid, kes muusika ja tantsu saatel reipalt tutvustasid, mis spordialadega on võimalik tegeleda.

 Klounide ettenäitamisel toimus ka lustakas soojendusvõimlemine.Osaleda sai palliviskes, kotijooksus, luua-jalgpallis ja suusatamises murul. Kel kõik spordiülesanded läbitud, said aega veeta laadal. Heategevuse jaoks olid paljud pered annetanud oma lastele väikseks jäänud riideid, jalatseid ja mänguasju. Paljud esemed leidsid endale uue omaniku.


Laste jaoks osutusid populaarseks loterii ja küpsetised. Viimased neist olid veel ahjusoojad. Loora ema ütles: «Tulin töölt koju, küpsetasin koogi ja kiirustasin laadale!»Heategevusest saadud tulu plaanitakse kasutada laste kokandustundide läbiviimiseks vaja mineva küpsetusahju ja tarvikute ostuks.Ürituse võib lugeda igati kordaläinuks.
Täname kogu lasteaed Kaseke  kollektiivi ja kõiki toetajaid: Valga Rautakesko, Knopka, Tõrva Kevade Keskus Ja Tõrvatarbijate Ühistu Tõrva Konsum.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles