Kokku saavad kuue riigi noored

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaal Karula rahvuspargis asuvas Nakatu turismitalus algas täna, 1. juunil rahvusvaheline noorte kokkutulek, mis kestab 10. juunini.

Kokku tulid noored Hispaaniast, Itaaliast, Hollandist, Rumeeniast, Prantsusmaalt ja Eestist vanuses 15 kuni 25 aastat.Karulas on kohal 33 noort ja noorte juhendajat.Tsirguliina Keskkooli huvijuhi Silva Stepanova sõnul on suhtluskeeleks inglise keel ning Eestit esindavad kuus õpilast- kaks Valga vene gümnaasiumist,üks Tsirguliina keskkoolist ja kolm Jõhvist.

Täna on tutvumispäev.Läbi viiakse ideede kohvik, kus ühiselt arutatakse, kuhu projektiga tahetakse välja jõuda.Päevakorras on veel ka erinevad turvalisuse arutelud.

Homme,pühapäeval,tehakse kodutööd ja viiakse läbi erinevaid  võistlusi ja mänge.Õhtupoolikull tutvuvad noored kohaliku külaeluga ning lähevad lustima simmanile.

"Noortevahetus toimub esimesed viis päeva Nakatu turismitalus Valgamaal, järgmised viis päeva Jõhvi lähistel Aluoja puhkekeskuses," selgitas  huvijuht Silva Stepanova.

Projekti rahastab Euroopa Noorte programm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles