Valga politseijuht Tõnu Kürsa läheb tööle Tartusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurbust nüüdseks juba endine Valga politseijaoskonna juht Tõnu Kürsa reedel välja ei näidanud, kui oma viimasel tööpäeval intervjuuks aega leidis.
Kurbust nüüdseks juba endine Valga politseijaoskonna juht Tõnu Kürsa reedel välja ei näidanud, kui oma viimasel tööpäeval intervjuuks aega leidis. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Peaaegu kümme aastat Valga politseijaoskonda juhtinud Tõnu Kürsa viiakse üle Tartusse, kus ta hakkab juhtima Lõuna prefektuuri liiklusjärelevalvetalitust.

Pensionini on Kürsal jäänud veidi üle pooleteise aasta. «Eks ma mõtlesin, et võib-olla teenin Valgas lõpuni, kuna palju jäänud ei ole, aga pean arvestama, et igal asjal on piirid,» ütles ta.

Kürsa sõnutsi on ta olnud töö iseärasusi arvestades isegi väga kaua jaoskonna juht, sest tavaliselt vahetuvad juhid umbes viie aasta tagant. Pikki aastaid samal kohal töötanud inimene võib kinni jääda vanasse, mistõttu jääb areng seisma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles