Häda ajab härja kaevu ehk sääskedest lahti ühel või teisel moel

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga K-Rauta müügitoe juht Inta Perejev tutvustab erinevad sääsetõrjevahendeid.
Valga K-Rauta müügitoe juht Inta Perejev tutvustab erinevad sääsetõrjevahendeid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Päikselised ilmad on kohal, grillihooaeg avatud ja paljudel esimesed suplusedki seljataga. Küll aga on kõigel toredal oma varjupool: nimelt on platsis ka sääsed-vereimejad. Sestap on paslik aeg kiigata, milliseid tooteid on nende vastu saadaval ja mida on võimalik koduste vahenditega ette võtta.

Valga K-Rauta müügitoe juhi Inta Perejevi sõnul on väga hea vahend sääsevastases võitluses erinevad sääsevõrgud nii akendele kui ustele.

«Selle paigaldamisega saab tegelikult igaüks hakkama. Komplektis on ka kinnitusvahendid, võrk kinnitatakse teibiga akna külge,» rääkis Perejev. Tema sõnul tuleb aga silmas pidada, et võrk liiga pingule ei jääks. «Kui on liiga pingul, võib see maha tulla,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles