Tänuüritusele kutsuti maakonna helgemad pead

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas tänati maakonna tublimaid õpilasi ja õpetajaid.
Valgas tänati maakonna tublimaid õpilasi ja õpetajaid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa tublimad aineolümpiaadidel osalejad ning abituriendid võtsid täna esmakordselt üheskoos vastu tunnustussõnu ning tänukirju maavanemalt Margus Lepikult ja Omavalitsuste Liidu juhilt Madis Grossilt.Valga kultuurikeskusesse oli tänuüritusele kutsutud ligi 150 õpilast ja õpetajat.

Kuigi kõik eksamitulemused pole veel selgunud, võib Valgamaa uhkust tunda kolme kuld- ja üheksa hõbemedalikandidaadi üle.

Valga gümnaasiumi lõpetaja, kuldmedali kandidaat Elina Maran ütles, et tunnustus on vajalik ja motiveeriv. "Uhke tunne on, et saan medali. Tore, et minu aastatepikkust sihikindlat tööd märgatakse," sõnas neiu. Küll oli ta seda meelt, et medalit saada pole üldse lihtne. "See on järjepidev töö, mida peab tegema aastaid, terve kooliaeg. Hilja on hakata pingutama viimasel kooliaastal," sõnas abiturient. Õpinguid plaanib ta jätkata Tartu Ülikoolis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles