Üheksandikud võtavad koolist viimast

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva gümnaasium on tragidele üheksandikele Triin Jaansalule ja Hardo Adamsonile andnud tiivad, et nüüd – kasutades klišeed – lennata gümnaasiumisse suuri tegusid korda saatma. Kui Triin maandub sügisel Tartus, siis Hardo teeb väiksema lennutiiru ja jätkab õpinguid Tõrvas.
Tõrva gümnaasium on tragidele üheksandikele Triin Jaansalule ja Hardo Adamsonile andnud tiivad, et nüüd – kasutades klišeed – lennata gümnaasiumisse suuri tegusid korda saatma. Kui Triin maandub sügisel Tartus, siis Hardo teeb väiksema lennutiiru ja jätkab õpinguid Tõrvas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva gümnaasiumi üheksandikud Triin Jaansalu ja Hardo Adamson ei ole päris Harju keskmised 16aastased – see saab juttu puhudes selgeks juba esimestel minutitel.

Puhtviieline Triin on otsustanud pärast 9. klassi lõppu suunduda Tartusse Hugo Treffneri gümnaasiumisse, näitlejapisikuga Hardo aga jätkab haridusteed Tõrva gümnaasiumis.

Uurisin särasilmsetelt ja tegusatelt noortelt, mis neid motiveerib, mida nad arvavad kooliharidusest ja kuidas sündisid nende valikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles