Võru noori köitis sõjamuuseumi teemapark

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga noortel külas käinud võrulased olid vaimustuses meie sõjamuuseumist ja teemapargist. Takistusraja läbimine pani proovile nii osavuse kui nutikuse.
Valga noortel külas käinud võrulased olid vaimustuses meie sõjamuuseumist ja teemapargist. Takistusraja läbimine pani proovile nii osavuse kui nutikuse. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reedel ja laupäeval tutvusid Valga linna eluoluga Võru noored, kellest paljud olid siin esmakordselt. Külalised käisid sõjamuuseumis, kultuurikeskuses, raamatukogus ja kirikus ning osalesid linnapäevadel.

Kõik neli Võru noort, kellega laupäeval pargis Nipernaadi juures kohtusin, ütlesid, et linn neile meeldib – see on kena ning inimesed sõbralikud. Varem oli siin käinud ainult üks neist.

«Väga äge oli sõjamuuseumi teemapargis, kus läbisime takistusraja ja sõitsime soomukiga,» sõnas 16aastane Kristo Koskinen. Ka tema eakaaslane Kait Kongo oli sama meelt ning lisas, et polnud varem taolisest kohast kuulnudki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles