Teetööd kolivad uutele tänavatele

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahtra tänav taastamistööde järel
Vahtra tänav taastamistööde järel Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Veemajandusprojekti ja teekatete taastamise tööd Valgas teelõigul Pikk-Vahtra-Jaama puiestee on jõudnud lõpusirgele. Valga üks põhiliiklussuundadest on nüüd liiklusele avatud, andis teada linnavalitsuse avalike suhete spetsialist.

Aselinnapea Ilmar Tõlneri sõnul on sellega veel ühes elamupiirkonnas suudetud lõpetada suuremahulised tööd, kus paigaldati 270 meetrit vee-, 200 meetrit kanalisatsiooni- ja 45 meetrit sadeveetorustikku.

Linnavalitsus on püüdnud korraldada asju nii, et pärast torustike paigaldamist saaks taastada teekatte kogu sõidutee laiuselt – tagamaks teekatte vastupidavus. Võttes arvesse suurt liikluskoormust, sai Vahtra tänav kogu sõidutee laiuselt kahekihilise asfaltkatte. Uue teekatte sai ka Jakobi tänav.

Sellega saab liikluse ümber suunata ning alustada töid Maleva ja Petseri tänaval. Tööde laabumisel saavad jaanipäevaks korda ka need tänavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles