Paadiralli ootab ekstreemsusehuvilisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Heino Käos/Arhiiv

Valga-Valka linnapäevade osana toimub laupäeval, 6. juunil algusega kell 12 Pedeli paisjärvel paadiralli.


Tegemist on möödunud sajandist pärineva traditsioonilise üritusega Pedeli jõel, millega tähistatakse linna sünnipäeva ja suure suve algust, vahendab valgamaa.ee.

Võistlus toimub Pedeli virgestusala esimesel järgul, distantsi pikkus on ligikaudu 750 meetrit.

Osalema oodatakse kõiki ohte põlgavaid ja ekstreemseid olukordi hindavaid linnakodanikke ja külalisi, kel aastaid vähemalt 14. Peale hea füüsilise ettevalmistuse hinnatakse eriti loovust kostüümide ja ujuvvahendi ettevalmistamisel.

Võistluseks on vajalik abimootorita ujuvvahendi olemasolu; ülimalt soovitatavad on päästevestid.

Võistlusklassid on mistahes veepeal püsivast materjalist isevalmistatud ujuvvahendid, kuni kolme võistlejaga paadid ning nelja ja enama võistlejaga paadid.õ

Kõikides võistlusklassides (välja arvatud isevalmistatud ujuvvahendid) peavad võistluste käigus aerud olema võistlejate käes, mitte tullides - rada läbitakse aerutades, mitte sõudes. Määruste eiramise korral on kohtunikel õigus määrata trahvisekundeid.

Starditakse intervallidega (Gunderseni meetodil) eelpool nimetatud järjekorras. Autasustatakse üldjärjestuse parimaid.

Korraldajad võistluste käigus juhtunud õnnetuste eest ei vastututa.

Osavõtt on kõigile tasuta. Registreerimine võistlusteks toimub eelnevalt e-posti aadressil ene.magi@valgalv.ee või kohapeal hiljemalt tund enne starti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles