Kolm suvelaagrites osalejat teenis stipendiumi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margaret Peterson (vasakult), Rimi Eesti juht Anders Lorentzson, jalgpallur Ragnar Klavan ning Sander Tšitšerin Eesti-Kõrgõzstani maavõistlusel, mille ajal noored stipendiumi kätte said.
Margaret Peterson (vasakult), Rimi Eesti juht Anders Lorentzson, jalgpallur Ragnar Klavan ning Sander Tšitšerin Eesti-Kõrgõzstani maavõistlusel, mille ajal noored stipendiumi kätte said. Foto: Aron Urb

Kolm Eesti Jalgpalli Liidu ja Rimi suvelaagrites osalevat noort teenis 300 euro suuruse stipendiumi, mille abil saavad nad järgmise aasta jooksul katta jalgpallitreeningul osalemise kulu.

Teisipäevasel Eesti–Kõrgõzstani maavõistlusel loosis Rimi Eesti juht Anders Lorentzson 72 sooviavalduse hulgast välja kolm, kellele Eesti parim jalgpallur Ragnar Klavan stipendiumi pidulikult üle andis. Stipendiumit said taotleda vaid need noored, kes veel jalgpallitrennis ei käi ning õnn naeratas Margaret Petersonile Valga suvelaagrist, Sander Tšitšerinile Vinni laagrist ning Kenrih Korolile Avinurme laagrist.

Rimi jagab stipendiume ka augustikuises suvelaagris osalevatele noortele. Üldse toimuvad sel aastal jalgpalliliidu ja Rimi suvelaagrid 10.–14. juunini ja 12.–16. augustini 26 paigas üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles