Vargad andsid politseile taas rohkelt tööd

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei tööhoos. Foto on illustratiivne.
Politsei tööhoos. Foto on illustratiivne. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Ajavahemikul 12.–13. juuni murti sisse Valga maakonnas Taheva vallas Tsirgumäe külas garaaži ning varastati 60 liitrit bensiini kolmes 20-liitrises kanistris.

Samuti viidi kaasa neli akut, vanaaegne keevitusaparaat juhtmetega, keevitusmask, akutrellid Makita ja AEG, padrunivõtmete komplekt, silmusvõtmete komplekt, elektrikarjus ja võsakiin. Kahju suurus on väljaselgitamisel.

Samas külas varastati ööl vastu 11. juunit Volvo bussi kütusepaagist 150 liitrit diislikütust ning ööl vastu 13. juunit varastati samale isikule kuuluvast garaažist sügavkülmakapist metslooma- ja kodusealiha kuue kilogrammi ulatuses, ketaslõikur Makita, saag Husqvarna, kaks trelli akulaadijat ning veoauto tekstiilriidest autoapteek. Kahju on 500 eurot.

12. juunil sai politsei teate, et Taheva vallas murti sisse metsa äärde pargitud sõiduautosse Volkswagen Golf Variant ning sõidukist varastati akutrell, mootorsaag ja fotoaparaat Nikon. Kahju suurus on väljaselgitamisel.

Politsei pressiesindaja kinnitas Valgamaalasele, et ajavahemikul 11.-13 juuni registreeritud sündmuste asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlus, mis selgitab muuseas välja kas nimetatud sündmused on omavahel seotud või mitte.

Valga kriminaaltalituse juht Andres Saaron soovitab kohalikel elanikel silmad ja kõrvad lahti hoida ning märgates kahtlast võõrast sõidukit, tuleks sellest kindlasti politseid teavitada. "Politsei on nimetatud piirkonnas öisel ajal täiendavate lisajõududega väljas, et Taheva vallas juhtunu oma kontrolli alla saada.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Kristina Kostina sõnul on sündmuste asjaolude väljaselgitamiseks alustatud kriminaalmenetlus. "Praeguse seisuga ei ole kedagi kahtlustatavana üle kuulatud," ütles ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles