Suvemängud saavad läbi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa 2013.a. kergejõustiku lahtised meistrivõistlused ja Valgamaa Suvemängud Valga staadionil.
Valgamaa 2013.a. kergejõustiku lahtised meistrivõistlused ja Valgamaa Suvemängud Valga staadionil. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Poolteist nädalat kestnud Valgamaa valdade ja linnade suvemängud jõuavad täna, reedel lõpukorrale. Korraldaja sõnul tuleb järgmisel aastal läbi viia mõned muudatused, et osalejate arvu tõsta.

Valgamaa Spordiliidu tegevjuht Rein Leppik tõi murekohana välja, et raske on õiget toimumisaega leida, mis kõikidele osavõtjatele sobiks. Juuni on kõikidel väga kiire: lõpetamised, linnade päevad. «Otsustasime, et sel aastal toimuvad spordialad eraldi päevadel ja finaalipäeva ei teegi,» lausus Leppik.

Täpset osavõtjate arvu see aasta veel ei tea, aga see võiks olla rohkearvulisem arvas Leppik eile. Tavaliselt on olnud osavõtjaid 200-300 ringis. «Eks peame järgmiste mängude eel nõu pidama, et äkki muuta suvemängude toimumise aega – näiteks lükata augustisse,» ütles Leppik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles