Valga kool saavutas kolmanda koha

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Lepikule oli see juba mitmes edukas võistlus sel nädalal. Valga aastapäevajooksul edestas 300 meetri jooksus number kuue all rajale tuisanud noormees teisi juba stardis.
Gregor Lepikule oli see juba mitmes edukas võistlus sel nädalal. Valga aastapäevajooksul edestas 300 meetri jooksus number kuue all rajale tuisanud noormees teisi juba stardis. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval jõudis Rakvere staadionil lõpule noorte kergejõustikusarja "10 olümpiastarti" finaaletapp. Valga põhikool pälvis kolmanda koha.

Enne finaaletappi oli Valga põhikool Saue gümnaasiumi, Rakvere reaalgümnaasiumi ning Viljandi Paalalinna kooli järel neljandal kohal. Saue kool tundus olevat 729punktise vahega pea püüdmatus kauguses. Ka Rakvere reaalgümnaasiumiga oli vahe märkimisväärne 657 punkti. Paalalinna koolist oldi taga 334 punktiga.

Edukas esinemine finaaletapil, mil võrreldi võimeid mitmevõistluses, tõstis Valga põhikooli kolmandaks. Seejuures jäädi teiseks tulnud Viljandi Paalalinna koolile alla vaid 12 punktiga. Esikoha saavutas favoriidiseisuses olnud Saue gümnaasium, kellele Valga kooli esindus kaotas 600 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles