Karula vald soovib teha Valga linnale heateo

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru tänava auklikul teelõigul sõites tuleb juhtidel rakendada slaalomisõiduoskust, mistõttu on vahel üpris keeruline aru saada, kus suunavööndis keegi sõidab või sõitma peaks.
Võru tänava auklikul teelõigul sõites tuleb juhtidel rakendada slaalomisõiduoskust, mistõttu on vahel üpris keeruline aru saada, kus suunavööndis keegi sõidab või sõitma peaks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Karula vallavolikogu plaanib teha Valga linnale ettepaneku, et linn vähendaks oma haaret selliselt, et vald saaks enda valdusse Võru tänava aukliku sissesõidutee lõigu.

«Tee, mis viib Võru tänavalt Valka, on praktiliselt läbimatu. Vallavolikogu liikmetelt tuli ettepanek, et kui linn ei suuda oma asjadega toime tulla, siis äkki peaks ta oma piire kokkupoole tõmbama,» rääkis Karula vallavolikogu esimees Mart Vanags.

Tema sõnul pole Karula vallal vahendeid, et maanteelõik täielikult korda teha, kuid vähemalt aukude parandamisega saaksid nad hakkama. «Ettepanekut pole linnale veel esitanud, aga ega ma eriti tõenäoliseks ei pea, et linn sellele positiivselt reageeriks. Pigem on see neile väike väljakutse, et tee korda saaks,» lisas Vanags.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles