Kuidas meelitada täiskasvanuid katkenud haridusteed jätkama?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seminaril käisid täiskasvanuhariduse tuleviku üle arutlemas Taheva valla sotsiaalnõunik Evi Veerme (vasakult), maavalitsuse haridus- ja kultuuritalituse juhataja Kalle Vister, ministeeriumi peaekspert Aino Haller, Valga kaugõppegümnaasiumi direktor Tanel Soovares ja ettevõtja Ruth Jürgens.
Seminaril käisid täiskasvanuhariduse tuleviku üle arutlemas Taheva valla sotsiaalnõunik Evi Veerme (vasakult), maavalitsuse haridus- ja kultuuritalituse juhataja Kalle Vister, ministeeriumi peaekspert Aino Haller, Valga kaugõppegümnaasiumi direktor Tanel Soovares ja ettevõtja Ruth Jürgens. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Millega motiveerida madala haridusega inimesi oma haridusteed jätkama, kuidas nendeni jõuda ja mida ette võtta – just nendele küsimustele otsiti vastuseid seminaril Sangaste lossis.

Eesti täiskasvanute koolitajate assotsiatsiooni Andrase eestvõttel olid Sangastesse kutsutud maakonna omavalitsuste ja maavalitsuse, ettevõtete, töötukassa ja haridusasutuste esindajad.

Andrase projektijuhi Sirje Plaksi sõnul on ELi elukestva õppe programmi Agendaga paika pandud tegevuskava aastateks 2012–2020. Eestis on kaasatud tegevusse kuus maakonda, lisaks Valgamaale veel Ida-Virumaa, Jõgeva-, Põlva-, Lääne- ja Saaremaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles