Selgus Otepää radariposti ehitaja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai lõpus allkirjastasid Otepää vald ja kaitseministeerium ühiste kavatsuste kokkuleppe, millega kaitseministeerium toetab tulevase radariposti läheduses asuvaid Pilkuse küla elanikke.Pildil kaitseminister Urmas Reinsalu ja Otepää vallavanem Merlin Müür.
Mai lõpus allkirjastasid Otepää vald ja kaitseministeerium ühiste kavatsuste kokkuleppe, millega kaitseministeerium toetab tulevase radariposti läheduses asuvaid Pilkuse küla elanikke.Pildil kaitseminister Urmas Reinsalu ja Otepää vallavanem Merlin Müür. Foto: Kaitseministeerium

Kaitseministeerium kuulutas Otepää valda radariposti ehitamiseks korraldatud riigihankel parimaks ASi Ehitusfirma Rand ja Tuulberg pakkumise.

Firma on valmis posti ehitama hinnaga 4 890 509 eurot käibemaksuta.

«Leping on plaanis sõlmida lähinädalatel,» ütles ministeeriumi pressiesindaja Artur Jugaste. Hanketeate kohaselt oli poolteist aastat kestva ehituse eeldatav maksumus 4,95 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles