Kohalikud arvavad, et Tõrva laululava süüdati

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Tantsumäel asunud laululava sai tulekahjus kõvasti kannatada: põlenud on nii katus, lava kui põrand. Tuleohvriks oli langenud ka kõrval kasvanud mänd.
Tõrva Tantsumäel asunud laululava sai tulekahjus kõvasti kannatada: põlenud on nii katus, lava kui põrand. Tuleohvriks oli langenud ka kõrval kasvanud mänd. Foto: Timo Arbeiter / Valgamaalane

Tõrva Tantsumäel avanes pühapäeval masendav vaatepilt: laululava katus, lava ja külgseinad olid põlenud. Öises põlengus oli kahjustada saanud ka lava kõrval kasvav suur männipuu.

Lava ees oleval tantsuplatsil olid vandaalitsemise jäljed: klaasikillud, puruks löödud seinapeegel ja katkine laud.

Laupäeva õhtul oli Tantsumäel kontsert «Isad ja pojad», mis lõppes umbes kell 22.30. Kontserdi korraldaja Gunnar Loho sõnul koristasid nad seejärel väljaku, lukustasid ruumid, lülitasid välja elektri ning lahkusid kell 23.15. Ära sõites tuli neile vastu teismeliste kamp, kes suundus Tantsumäele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles