Noored koguvad kilomeetreid

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS SEBE buss. Foto illustratiivne
AS SEBE buss. Foto illustratiivne Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Alates 18. juulist käivitus SEBE sotsiaalvõrgustikus Facebook sõidukilomeetrite kogumise rakendus, kus Noorte Ekspressiga reisijad saavad läbitud kilomeetreid registreerida ning selles osas teiste sõitjatega võistelda.
 

Sõidukilomeetrite kogumiseks tuleb SEBE koduleheküljel kliendikonto luua ning pileteid sealtkaudu osta. Samas saab sotsiaalmeedia kasutaja seda kõike teha ka Facebooki rakenduse kaudu, kus kuvatakse võistleja ja ta sõprade kogutud kilomeetrid ning punktide edetabel. Ühtlasi saab võistleja kilomeetrite arvu suurendamiseks Facebookis eri tegevustega lisapunkte koguda.
Aktiivsematele kilomeetrite kogujatele kingitakse võistluse vältel neli iPadi ja üks iPhone 5. Võistluse peavõit on 1200eurone kuldkaart, mis võimaldab summa väärtuses SEBE pileteid lunastada. Teise ja kolmanda koha omanikud saavad 600eurose hõbekaardi. Võitjad selguvad augusti lõpus.
SEBE juhatuse esimees Kuldar Väärsi sõnul soovib ettevõte pakkuda paremat ja soodsamat reisimisvõimalust kõigile Eestimaa avastamisest huvitatud kuni 26aastastele noortele. Seetõttu lisati ka juuli alguses uusi Noorte Ekspressi väljumisi. Teiste seas lisandusid suveperioodil väljumised Tallinnast Valka.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles