Otepää teedel sõidetakse laupäeval rahvasprinti

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää teedel sõidetakse laupäeval rahvasprinti.
Otepää teedel sõidetakse laupäeval rahvasprinti. Foto: Erakogu

Laupäeval, 27. juulil toimub Otepääl ja Palupera valla teedel harrastajatele mõeldud autospordisündmus Otepää rahvasprint 2013. Täies ulatuses kruusakattega rajal peetava võistluse strati on ralli direktori Siim Kalda kinnitusel oodata kogu Eesti harrastajate paremikku kaheksas võistlusklassis. Tänaseks oli registreerunud juba üle 100 auto.

Autospordi harrastajatele mõeldud võistlus on EALi rahvasprindi karikavõistluse kuues etapp. Samuti peetakse punktiarvestust nii SU karikavõistluste, Hepa Premia rahvasprindi karikavõistluste kui Moskvich liiga sprindikarika sarjas.

«Otepää piirkonna väga head ja atraktiivsed teed ning kaunis ja unikaalne loodus pakuvad sõiduelamust igale rallimehele ning toovad kindlasti starti suure osalejate arvu,» ütles Otepää rahvasprindi ohutusülem Marko Koosa.

Võistluste direktor Siim Kalda lisas, et rahvasprindi puhul on tegu autospordiüritusega, mille juurde kuulub kindlasti ka õhtune ja öine meelelahutus. «Lisaks toimuvad pühapäeval võistkondlikud rallimeeste meistrivõitlused minigolfis. Tegemist on tervet nädalavahetust hõlmava üritusega.»

Möödunud aastal nimetas Eesti Autospordiliit (EAL) Oti pubi Otepää rahvasprindi parimaks rahvasprindiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles