Abielupaar annab mõisas kontserdi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hummuli mõisakool
Hummuli mõisakool Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Unustatud mõisate külastusmängu päeval, 28. juulil esinevad Hummuli mõisas kavaga «Poeem. Palm-duo» tšellist Heiki Palm ja pianist Anne-Mai Palm. Kavas on romantiline kammermuusika Saksa, Prantsuse ja Eesti heliloojatelt.

Lõuna-Eesti juurtega abielupaar Heiki ja Anne-Mai Palm on äsja naasnud doktoriõpingutelt USAst Alabamast ning nüüd on nad ennast taas sidumas Eestiga. Mõlemad on varem olnud tihedalt seotud Tartu ja Põlva muusikaeluga: töötanud Põlva muusikakoolis ja Tartu Elleri nimelises muusikakoolis.

Põhiosa muusikasõprade seltsi korraldatud festivali «Mõisamängud» kontsertidest toimuvad unustatud mõisate külastusmängu päevadel, 27. ja 28. juulil ning 10. augustil paljudes mõisates üle Eesti.

Esinevad silmapaistvad interpreedid, nende hulgas viiuldajad Olga Voronova, Lev Bogino (Prantsusmaa) ja Alexis Roussine (Prantsusmaa), klarnetistid Edmunds Altmanis ja Toomas Vavilov, pianistid Mati Mikalai, Diana Liiv ja Anne-Mai Palm, Heiki Palm tšellol ning Madis Metsamart löökpillidel.

Pilet kuulub enamikes kontserdipaikades mõisapäeva külastuse tasu sisse. Kontserdid saavad teoks Eesti Kultuurkapitali, kultuuriministeeriumi ja kohalike kultuuritoetajate toetusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles