Valgamaa talunikud naasid mitme tunnustusega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
22aastane noortalunik Mehis Visnapuu on maaelu võlud-valud avastanud juba lapsepõlves. Juba kolmandat aastat kasvatab ta teravilja ja lihaveised Mooratsi talus, kus talle nõu ja jõuga abiks ka vanaisa.
22aastane noortalunik Mehis Visnapuu on maaelu võlud-valud avastanud juba lapsepõlves. Juba kolmandat aastat kasvatab ta teravilja ja lihaveised Mooratsi talus, kus talle nõu ja jõuga abiks ka vanaisa. Foto: Timo Arbeiter / Valgamaalane

Nädalavahetusel kogunesid põllumehed üle Eesti talupäevadele Jänedale, et tehnikat ja tõuloomi uudistada ning omakeskis parimad välja selgitada. Valgamaa talunikud naasid mitme tunnustusega.

Taheva valla Punda talu staažikat peremeest Uno Teemäge tunnustas žürii taluelu edendamise ja elutöö eest.

Karula valla Mooratsi OÜ peremees Mehis Visnapuu leidis äramärkimist väga ilusa tõukarja ja innuka pealehakkamise eest. Väikese, kuid elujõulise aiandus- ja mesindustalu arendamise eest sai tunnustuse Helme vallas asuva Vanavardi talu noorperenaine Kadri Elken.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles