Suvi pole kiirabi töörütmi eriti muutnud

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seni pole tänavune suvi inimestele kuigivõrd terviseprobleeme tekitanud. Siiski tasub suvel veepudel läheduses hoida – juhuks kui ilm äkki talumatult kuumaks muutub.
Seni pole tänavune suvi inimestele kuigivõrd terviseprobleeme tekitanud. Siiski tasub suvel veepudel läheduses hoida – juhuks kui ilm äkki talumatult kuumaks muutub. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Nii Valga kui Tõrva kiirabi esindajad kinnitavad, et juunis ja juulis tuli väga vähe ette suvele omaseid väljakutseid, mis seotud kuumast tingitud terviserikete või uppumisohtu sattumisega.

«Suvi on seni läinud päris kenasti. Ei saa öelda, et midagi hullu oleks olnud, samas ei taha ka ära sõnada. Uppumisi seni olnud ei ole,» rääkis Valga kiirabi vanemvelsker Leia Järve.

Ka Tõrva tervisekeskuse juhataja ja erakorralise meditsiini õe Heli Holmi sõnul uppumisi õnneks tänavu olnud pole. «Linnas on mõlemad järved ilusti juba aastaid vetelpääse turvatud ja tänu sellele on meil ka supluskohtadesse vähem väljakutseid. Kui mullu pidime järve äärde siiski paaril korral sõitma, siis sel suvel pole õnneks vajadust tekkinud,» sõnas Holm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles