Noortekeskused võtavad võrkpallis mõõtu

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hargla noored võrkpalli mängimas
Hargla noored võrkpalli mängimas Foto: Triin Põllu

Pühapäeval, 4. augustil algusega kell 11 peetakse Hargla maakultuurimaja juures asuvatel võrkpalliväljakutel maha Valgamaa avatud noortekeskuste vaheline võrkpalliturniir, andis teada Rasmus Onkel Taheva vallast.

Turniiri korraldab Taheva valla avatud noortekeskus. Seekordne turniir on arvult kolmas ning eelregistreerimise põhjal kõige suurema osalejate arvuga. Praeguse seisuga on võistlema tulemas üheksa tiimi: Karula, Tõlliste, Tõrva, Hellenurme ja Sangaste ühe võistkonnaga ning Valga ja Taheva kahega.

Enne turniiri jagab võrkpallialaseid näpunäiteid TTÜ võrkpalliklubi noor pallur Karel Ellermaa, kes võitis sel hooajal võistkonnaga Eesti-Läti võrkpalli Schenkeri liiga.

Turniirist saavad osa võtta kuni 26aastased noored. Võistkonna suurus on viis liiget, kellest vähemalt üks peab olema naissoost. Mängitakse saalivõrkpalli reeglitega.

Kolme parimat võistkonda autasustatakse meenete ja diplomitega ning võitjaid lisaks medalitega. Parim nais- ja meesmängija saavad kaela vastava kirjega hõbedase medali.

Eelmisel kahel aastal on osalenud võistkonnad Karulast, Valgast, Tõllistest ja Tahevalt. Kõige edukam noortekeskus on siiani Taheva, kes võitnud kaks esimest turniiri ning saavutanud teise võistkonnaga lisaks ühe teise ja ühe kolmanda koha. Veel on kolme parema hulka jõudnud Valga teise ja Karula kolmanda kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles