Neli sisutihedat päeva ilma arvuti ja mobiililevita

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orienteerumisvõistluse ja lõunasöögi vahel tehti puhkepaus. Lõkkeplatsil istudes ja hinge tõmmates vahetati muljeid toimunust-nähtust.
Orienteerumisvõistluse ja lõunasöögi vahel tehti puhkepaus. Lõkkeplatsil istudes ja hinge tõmmates vahetati muljeid toimunust-nähtust. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile Rulli lasketiirus lõppenud looduslaagris veetsid neli tegevusrohket ja palju põnevust pakkunud laagripäeva ligi 170 Valgamaa noort.

Neljapäeva lõuna paiku oli laagriplatsil üpris vaikne. Parajasti oli käsil orienteerumismäng ning esimesed lõpetajad väljusid metsast. Koguneti telkidesse või ümber lõkke, et enne lõunasööki hinge tõmmata.

11aastane Valga poiss Kris Hermann ütles, et orienteerumine metsas oli põnev. Eelmisel päeval õpetati lastele, kuidas seal toime tulla, nüüd oligi võimalus teadmisi praktikas rakendada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles