Euroopa raievõistluste võit tuli meie õuele

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Oleski sõnul on talle läbi aegade aladest kõige rohkem peavalu valmistanud ketivahetus. Tänavustel Euroopa meistrivõistlustel sai Olesk selle ülesandega üle ootuste hästi hakkama, tehes suisa isikliku rekordi.
Andres Oleski sõnul on talle läbi aegade aladest kõige rohkem peavalu valmistanud ketivahetus. Tänavustel Euroopa meistrivõistlustel sai Olesk selle ülesandega üle ootuste hästi hakkama, tehes suisa isikliku rekordi. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Euroopa raiemeistrivõistlustel Belgias saavutas Eesti koondis suurepärase tulemuse: meeskondlikult tuldi esimeseks, individuaalarvestuses noppis kulla Valgamaa mees Andres Olesk ja pronksi Taavi Ehrpais.

Oleski sõnul ei olnud võiduni jõudmine meelakkumine. «Konkurents oli väga tugev ja kohal oli Euroopa paremik, aga tegin kõik alad stabiilselt hästi ära, mis tõenäoliselt oligi võidu võti,» rääkis ta.

Värske Euroopa meister tunnistas, et aladest valmistab talle kõige suuremat peavalu ketivahetus. Seekord aga sai Oleks kirja igati asise tulemuse. «Usun, et tegin ketivahetuses isikliku rekordi. Kuigi see on alati üks mu suurimaid puudujääke olnud, siis seekord ei kaotanud ma ala võitjale väga palju,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles