Kummikud jalga ja adrenaliin põue

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klaperjaht on aastaid pakkunud mudaseid elamusi nii võistlejatele kui pealtvaatajatele. Pilt on tehtud aastal 2011, mil võistlus toimus veel Jõgevestel.
Klaperjaht on aastaid pakkunud mudaseid elamusi nii võistlejatele kui pealtvaatajatele. Pilt on tehtud aastal 2011, mil võistlus toimus veel Jõgevestel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Nädalavahetusel saavad adrenaliini ja porist vaatemängu ihkavad pealtnägijad jälle oma noosi kätte: Klaperjaht tuleb teist aastat järjest publikut hullutama Jaanikese motokeskuses.

Ürituse peakorraldaja Vaiko Pütt­sepp ütles eile, et seni on korraldamine läinud plaanipäraselt. «Ootamatusi pole ja kõik tööd graafikus. Ilmaolud on ka päris head, soosivad üritust,» ütles ta.

Püttsepp tõi välja, et võrreldes eelmise aastaga on rajal tehtud muudatusi. «Tulemas on päris mitu hüpet ja takistust. Maasturite sõidu ajal üritame vähem matkida krossiraja joont. Pigem on selline tehnilisem ja maasturitele mõeldud rada. Krossiraja joont sõidetakse see aasta väga vähe,» lausus Püttsepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles