Valga liiklusregistri büroo kolib uude asukohta

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renoveeritud hoone silmapaistvamaks muudatuseks on juurdeehitus paremal.
Renoveeritud hoone silmapaistvamaks muudatuseks on juurdeehitus paremal. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäevast, 13. augustist tegutsevad maanteeameti Valga esindus ning liiklusregistri büroo (praeguse asukohaga veel Metsa tn 23) ühe katuse all aadressil Tartu 6, anti teada maanteeameti avalike suhete osakonnast. Seoses kolimisega on liiklusregistri büroo esmaspäeval, 12. augustil suletud.

«Kolimise ajend oli soov luua paremaid tingimusi maanteeameti struktuuriüksuste vaheliseks koostööks, see tähendab, et sama ameti töötajad töötaksid koos, mitte ei asuks ühes linnas üksteisest mitme kilomeetri kaugusel,» ütles maanteeameti Lõuna regiooni juht Kuno Männik. Ta lisas, et uus töökorraldus, kus ühe ameti töötajad tegutsevad ühe katuse all, on ka majanduslikus mõttes soodsam.

Liiklusregistri klientide seisukohast vaadates on aga kesklinnale lähemale kolimine kahtlemata positiivne uudis, loodab Männik.

Liikluskindlustust uues büroos koheselt vormistada veel ei saa. Uue koostööpartneri selgumiseni saab liikluskindlustuslepinguid sõlmida internetis või Valgas asuvates kindlustusfirmade esindustes: Seesam Kindlustus, Salva Kindlustus, If Kindlustus ning ERGO Kindlustus.

Registritoimingute eest nõutavat riigilõivu saab liiklusregistri Valga büroos endiselt tasuda teenindussaalis asuvas internetiühendusega infokioskis ning panga deebetkaartiga teenindaja juures. Samuti saab vajalikud lõivud tasuda enne büroosse tulemist pangakontoris või oma arvutis.

Info riigilõivude suuruste ja maksetingimuste kohta on esitatud maanteeameti kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles