Järve ääres teatati vee alla jäänud noormehest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanamõisa järv Tõrvas
Vanamõisa järv Tõrvas Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna, 8. augustil kella 13.47 ajal sai päästeameti häirekeskus teate, et Tõrvas Vanamõisa järve ääres on umbes 15aastane noormees vette hüpanud, kuid pole vee peale tulnud.

Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht Marek Kiik ütles ajalehele tund pärast väljakutset, et kaks ujuvat daami märkasid, et noormees hüppas vette, kuid pinnale ei tulnud.

Ta lisas, et pinnalt päästjad on vette hüpanud noormeest tund aega otsinud, kuid pole leidnud. Seega pole võimalik täpselt öelda, kas tegu on tõsise väljakutse või valehäirega. Samas tõdes kommunikatsioonijuht, et kaldalt pole keegi rannavalvele või päästeametile teatanud, et mõni järveäärses rannas viibinud nooruk oleks kadunud.

Kiik lisas, et pinnaltpäästjad jätkavad tööd järvel veel mõnda aega. Kui nende otsingud tulemusi ei anna, pöördutakse politsei poole. Seejärel politsei otsustab, kas tuukrid jätkavad otsinguid või mitte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles