Selgusid Valgamaa meistrid petangi paarismängus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistluste kolm parimat paari: pronksivõitjad Juris Keiss (vasakult) ning Aivids Swarcss, kullavõitjad Kevin Kangur ja Kaur Kangur ning hõbedavõitjad Anneli Kattai ja Tiit Kattai.
Võistluste kolm parimat paari: pronksivõitjad Juris Keiss (vasakult) ning Aivids Swarcss, kullavõitjad Kevin Kangur ja Kaur Kangur ning hõbedavõitjad Anneli Kattai ja Tiit Kattai. Foto: Erakogu

Pühapäeval, 11. augustil selgitati Põdrala vallas Riidaja põhikooli staadionil välja järjekordsed Valgamaa meistrid duode petangis, andis teada Valga Petanque klubi eestvedaja Tiit Kattai.

Võistlused olid rahvusvahelised, kuna osalema saabus ka Riia petangiklubi kaks võistkonda. Lisaks valgamaalastele ja lätlastele osales Võrust SK Küti kaks võistkonda. Kokku registreerus võistlustele 16 duot.

Võistluste alguses kasutati Šveitsi süsteemi ja selgitati välja kaheksa paremat. Finaali ja Valgamaa meistritiitli võitsid Kert ja Kaur Kangur. Teisele kohale tulid Tiit ja Anneli Kattai, kolmanda koha viisid naaberriiki Lätisse Aivids Swarcss ning Juris Keiss.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles