Tule-päevadel jätkus rahvale uudistamisrõõmu mitmeks päevaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva gümnaasiumi lähistel Riski perepeol said lapsed ja teised huvilised oma kätega meisterdada endale meene. Selleks polnud palju vaja – üks riidetükike, natuke värvi ja templit. Iga laps sai valida nii meelepärase värvi kui kujundi. Samas ei keelanud keegi neid põnevalt kombineerida.
Tõrva gümnaasiumi lähistel Riski perepeol said lapsed ja teised huvilised oma kätega meisterdada endale meene. Selleks polnud palju vaja – üks riidetükike, natuke värvi ja templit. Iga laps sai valida nii meelepärase värvi kui kujundi. Samas ei keelanud keegi neid põnevalt kombineerida. Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Möödunud nädalal harjumuspärasest hilisemal ajal aset leidnud Tõrva linna päevade ajal sai käia nii looduses, spordivõistlustel kui eriilmelistel kultuurisündmustel. Sedapuhku olid linnapäevad ühendatud Tõrva Loitsuga ning sündmustejada ühendav nimi oli Tõrva Tule-päevad.

Ilmar Kõveriku korraldatud kultuuripäevad «Las jääda ükski mets» viisid huvilised nii Teringi rappa kui Tõrva oma Taevaskotta – Härma liivakivi paljandeid uudistama. Nendest vahvatest retkedest on juba Valgamaalase lugejagi osa saanud. Kultuuripäevade käigus toimus mitu kontserti, kus kohalolnud said volikogu esimehe Kalle Visteri sõnul väga emotsionaalse ja hingelise elamuse.

Volikogu esimehe ja linnapea vastuvõtul aga said tunnustuse osaliseks linna silmapaistvad kodanikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles