Kuldmärk valmistas suure üllatuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldmärgi pälvinud doktor Anne Haas ütles, et tunnustus tuli vägagi meeldiva üllatusena. Tunnustuse nimel pole ta enda sõnul küll tööd teinud ega vaeva näinud – ikka selle pärast, et inimesi aidata.
Kuldmärgi pälvinud doktor Anne Haas ütles, et tunnustus tuli vägagi meeldiva üllatusena. Tunnustuse nimel pole ta enda sõnul küll tööd teinud ega vaeva näinud – ikka selle pärast, et inimesi aidata. Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Tõrva Tule-päevade käigus toimunud linnavolikogu esimehe Kalle Visteri ja linnapea Agu Kabritsa vastuvõtul pälvis linna kuldmärgi doktor Anne Haas, kelle sõnul tuli tunnustus tõelise üllatusena.

Tõrvas perearstina töötav Haas ütles ajalehele, et tunnustus võttis sõnatuks. «Ma ei teadnud seda ette. Keegi ei hoiatanud ka. See oli tõeliselt vapustav uudis,» rääkis ta.

Haas ütles, et näiteks tema kolleeg teadis tunnustusest, kuid talle midagi ei öelnud. «Oli veel inimesi, kes teadsid, aga keegi ei öelnud sõnagi. Üllatus oli tõeline,» ütles Tõrvas 42 aastat arstina töötanud naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles