Läbi muda tähtede poole ehk kuidas motohuvilised ühest mülkast teise kihutasid

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ürituse korraldaja sõnul oli Klaperjahil publikut enam-vähem sama palju kui eelmisel aastal.
Ürituse korraldaja sõnul oli Klaperjahil publikut enam-vähem sama palju kui eelmisel aastal. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Nädalavahetusel pakkus motohuvilistele adrenaliinirohket ja mudast vaatemängu Klaperjaht. Publikut oli palju ja suurem osa inimestest, kellega Valgamaalase reporter rääkis, jäi võistlusega rahule – samuti korraldajad.

Laupäeval oli võimalik kaasa elada ATVde, ET1 ja ET2 maastikuautode võidukihutamisele. Klasside ET1 ja ET2 maastikuautod on läbinud spetsiaalse ettevalmistuse, et taolisel rajal sõita.

Ehkki ka ET1-klassi masinad erinevad oluliselt tänavasõidukitest, on selles klassis ümberehitusvõimalused siiski piiratumad kui ET2 puhul. Näiteks ei tohi ET1s kasutada rattareduktoreid ega külgülekandeid, samuti tuleb kasutada väiksemaid rattaid. ET2 puhul pole see piiratud. Mootorit ja vedrustust tohib muuta mõlemas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles